Medilast

Ahir vaig baixar a Barcelona, la pila del S625X s’havia acabat, i jo sense pulsòmetre no sóc ningú. Aprofitant que trigaven de vint a trenta minuts, vaig decidir fer una visita als meus amics d’esportíssim. Com no, d’allà és impossible sortir sense gastar. Em vaig endur unes ulleres de nedar i tres parells de mitjons medilast. Dos per córrer, uns per la Olivia i uns per mi, i els altres els de relax.

Com que se’m va fer tard, no vaig poder sortir a fer els 45’ minuts de cursa previstos. Total, que els he fet avui a les 7 del matí. Evidentment, els he estrenat. La sensació era estranya però agradable. Crec que m’ha anat bé, perquè en cap moment he notat que se’m carreguessin els bessons, i normalment ho noto. Després dutxa i cap a al feina. Quan m’estava vestint he vist l’altre paquet i he decidit provar els altres. Tot el dia que els porto, i la sensació és molt agradable, com de cames descansades. Això si, un mica de calor si que em donen.

És molt d’hora per dir-ho, però de moment sembla que funcionen.

————————————————————————————-

Ayer bajé a Barcelona, la pila del S625X se había acabado, y yo sin pulsómetro no soy nadie. Aprovechando que tardaban de veinte a treinta minutos, decidí hacer una visita a mis amigos de esportíssim. Cómo no, de allí es imposible salir sin gastar. Me llevé unas gafas de nadar y tres pares de calcetines medilast. Dos para correr, unos para Olivia y unos para mí, y los otros los de relax.

Cómo que se me hizo tarde, no pude salir a hacer los 45’ minutos de carrera previstos. Total, que los he hecho hoy a las 7 de la mañana. Evidentemente, los he estrenado. La sensación era extraña pero agradable. Creo que me ha ido bien, porque en ningún momento he notado que se me cargaran los gemelos, y normalmente lo noto. Después ducha y hacia al trabajo. Cuando me estaba vistiendo he visto el otro paquete y he decidido probar los otros. Los he llevado durante todo el día, y la sensación es muy agradable, como de piernas descansadas. Esto si, un poco de calor si que me dan.

Es pronto para decirlo, pero de momento parece que funcionan.

2 pensaments sobre “Medilast

  1. Jo també els duc i de moment me van prou bé, per calcetins no serà, jejeje.
    Vinga, a entrenar a tope!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s