Megaentreno

Dissabte varem fer la sortida més espectacular de bici que he fet mai. A les 8:30 havíem quedat amb el Jaume S. a davant els cinemes per fer unes 4 horetes. El vent era bestial, i dins de Sant Cugat ja em va donar més d’un ensurt. Quan ens trobem amb el Jaume, decidim provar fins a Cerdanyola, a uns 3km i allà decidim si tornar a casa… doncs bé al cap de 5 minuts, sense ni haver sortit de Sant Cugat decidim tornar cap a casa, canviarem la sortida per la cursa a peu prevista per diumenge, jo 1:15 i ell 22km. Total sessió, una mitja hora per fer 7 o 8km.

Diumenge, sortim amb la gent del club, jo volia plegar abans per fer només les quatre hores previstes, però resulta que era difícil retallar, i al final han estat 120km en 4:35, i això que aquesta setmana havia de ser suau!

Sortida divertida, a bon ritme, amb molta gent i un dia espectacular, ara bé… qui s’ha inventat afegir el Rat Penat al mig de la sortida? Jo no el coneixia, si ho arribo a conèixer em quedo a casa. Infernal, quin mal de cames, el cor a punt de explotar… crec que això és el que entenen alguns amics per “retxinar”. Perquè us feu una idea us poso el perfil. Moltes sortides així i ja podré tornar a Zarautz 🙂

Perfil

————————————————————————————-

El sábado quedamos para hacer la salida más espectacular de bici que he hecho nunca. A las 8:30 habíamos quedado con Jaume S. a frente a los cines para hacer unas 4 horas. El viento era bestial, y dentro de Sant Cugat ya me dio más de un susto. Cuando nos encontramos con Jaume, decidimos probar hasta Cerdanyola, a unos 3km y allá decidimos si volver a casa, pues bien al cabo de 5 minutos, sin ni haber salido de Sant Cugat decidimos volver hacia casa, cambiaremos la salida por la carrera prevista para el domingo, yo 1:15 y él 22km. Total sesión, una media hora para hacer 7 o 8km.

Domingo, salimos con la gente del club, yo quería volver antes para hacer sólo las cuatro horas previstas, pero resulta que era difícil recortar, y al final han sido 120km en 4:35, y esto que esta semana tenía que ser suave!

Salida divertida, a buen ritmo, con mucha gente y un día espectacular, ahora bien… quien se ha inventado añadir el Rat Penat en medio de la salida? Yo no lo conocía, si lo llego a conocer me quedo en casa. Infernal, qué dolor de piernas, el corazón a punto de explotar… creo que esto es lo que entienden algunos amigos por “rechinar”. Para que os hagáis una idea os pongo el perfil. Muchas salidas así y ya podré volver a Zarautz 🙂

Perfil

Un pensament sobre “Megaentreno

  1. Molt be tiu… Jo dissabte no em vaig rajar i vaig sortir amb la de Carretera. Entre dissabte i diumenge a Reus tinc les cames fetes un cromo!

    Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s